Benvinguts!

Gràcies per visitar aquesta pàgina!

Benvinguts al blog de les Corals de Sant Francesc d’Inca (Col·legi Beat Ramon Llull). Els cantaires de les Corals Solsolets, Som Mis, Ambdosdós i el Cor d’Adults de Sant Francesc d’Inca et donen la benvinguda!

Des del 2014 duem endavant el projecte de les Corals Infantils de Sant Francesc d’Inca. Amb l’oferta extraescolar que hi ha disponible avui en dia, hem de dir que ens sentim orgullosos que els nostres cantaires demanin anar a coral! 🙂 Cantar i, la música en general, és molt més que una simple activitat extraescolar. En una coral es treballen des del primer dia els valors i actituds del companyerisme, del treball en equip, de l’atenció i el respecte, etc. A banda, la música ajuda a millorar la nostra capacitat d’expressió i comunicació, el nostre rendiment cognitiu i, en definitiva, ajuda a configurar personalitats treballadores i crítiques, empàtiques i tolerants. Des del curs 2017/2018 incorporam a la nostra plantilla una coral adulta formada per pares i mares, professors i membres de la comunitat educativa del Col·legi Beat Ramon Llull.

És un gust per a tots nosaltres anar sumant anys a aquesta iniciativa; però el més important és anar sumant anys acompanyats cada cop de més cantaires!  Així, enguany sumam més de 130 veus al nostre projecte!

 

One Comment Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s